​Skilte såsom pladeskilte, pylonskilte og strandflag

​Skal du bruge skilte til din virksomhed? Hos Skiltexperten.dk har vi stor ekspertise med alle former for reklameskilte, og vi laver alt fra beach- og strandflag til pladeskilte og pylonskilte. Vi står gerne for både design, fremstilling og montering. Vi har kunder i bl.a. Aalborg og Randers samt mange andre steder i hele landet.

Vi gør din virksomhed mere synlig med flotte skilte

Vi har stor erfaring som skiltemager, og vi udfører både små og store opgaver. Vi glæder os til at gøre din virksomhed mere synlig i mængden.

Vi tilbyder alt inden for skilteproduktion, fx:

  • Pyloner
  • Beachflag
  • Facadeskilte
  • Stadionskilte
  • Byggepladsskilte
  • Andre former for skilte

Det kan for eksempel være håndværkerskilte, byggepladsskilter eller mæglerskilte. Vi laver også flotte skilte af PVC, net og stof, herunder beachflag og strandflag. Det kan endvidere være facadeskilte eller stationære pyloner til at stå foran virksomheden. Eller det kan være reklamer til en bil eller en lastbil. Der er mange muligheder, og vi giver naturligvis råd og vejledning.

Vi er altid klar til at opfylde kundens krav med et smil, og vi har naturligvis en seriøs og professionel tilgang til opgaverne. Vi starter med et idéoplæg og en detaljeret beskrivelse, så alle er enige om, hvad vi skal lave, og hvordan det skal laves.

Kontakt os for at få et uforpligtende skiltetilbud

Du er velkommen til at få en snak om, hvad vi tilbyder, hvorpå vi kan lave et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan ringe til os på telefon 23 30 90 54 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail info@skiltexperten.dk.

​​

SALG & SERVICE

Stig Vegeberg​

23 30 90 54​

Stig@skiltexperten.dk

GRAFIK & SERVICE

Jeanne Vegeberg​

61 60 90 54

Jeanne@skiltexperten.dk

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt