Om skiltexperten

Skiltexperten har over 30 års erfaring inden for skilte og reklame.

​Firmaet blev etablerede af Stig Vegeberg d. 1 april 1999 i Svenstrup ved Aalborg, hvor han forinden havde 15 års erfaring inden for skilte og serigrafi fra stor grafisk virksomhed i det nordjyske. I dag ligger det i hjertet af Himmerland ved Lille Vildmose, og servicere kunder i hele landet. 


Skal du have nogle skilte, dine kunder kan se, så kontakt Jeanne & Stig V.

Fra opgavens start til slut, tager vi os professionelt af opgaven, og opfylder dit krav med et smil.

Skal du have løst en opgave, udarbejder vi et idéoplæg, samt en detaljeret beskrivelse af opgavens omfang, således at ingen er i tvivl om, hvad der bliver leveret og monteret.

Ingen opgave er for stor - ingen er for lille.

Vi har løst opgaver for bl.a. Atheneflyt, Profox, Svenstrup Vognmandsforretning, Svendsen Kongerslev, SkinDelight Nibe, Brenderup Trailer, Tastyland.dk, Wiegaarden.dk, FWA, Søren Jakobsen Transport, Danx og mange flere.

Hos os sætter vi fleksibilitet i højsædet. Er du en travl vognmand, håndværker eller et servicefirma, der ikke kan undvære dine biler i hverdagen, så klarer vi det også om aftenen eller i weekenden.

Har du ikke tid til at komme til os - kommer vi gerne til dig, for at hjælpe med dine skilteopgaver!

Vi vil ikke prale med at vi er 25 ansatte og det vi har lavet, vi laver det fordi vi kan lide vores arbejde – til en fast lav pris til Jer, men vi praler med at vi er 2 og det er et familieejet firma.

Vi holder kunderne tætte og servicerer dem når de har tid.

SALG & SERVICE

Stig Vegeberg​

23 30 90 54​

Stig@skiltexperten.dk

GRAFIK & SERVICE

Jeanne Vegeberg​

61 60 90 54

Jeanne@skiltexperten.dk

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt