Lastbil-reklame såsom tekst, logo eller folie

Overvejer du en lastbil-reklame? Hos Skiltexperten.dk monterer vi alle former for tekst, logo og dekoration på lastbiler, herunder varevogne og andre arbejdskøretøjer. Vi kan også pakke hele lastbilen ind i folie. Vi hjælper gerne med design, og vi står for både fremstilling og montering. Vi hjælper kunder i bl.a. Aalborg, Randers og andre steder i hele landet.

Bliv set og husket med en dekorativ lastbil-reklame

Der er en stor reklameværdi i en dekorativ lastbil-reklame. Lastbilen er en effektiv reklameplads, når den kører rundt på vejene, og når den holder hos kunderne. Her bliver din virksomhed både set og husket. Samtidig er bilen en reference, når den holder hos kunderne.

Der er mange muligheder, hvis du ønsker en lastbil-dekoration. Du kan vælge en enkel løsning med navn og logo samt CVR-nummer. Du kan også få billeder og grafik på lastbilen. Eller du kan vælge at få pakket hele bilen ind i folie.

Vi råder og vejleder gerne, og vi laver gerne en målfast tegning af lastbilen, så du kan se det, før du vælger. Vi er både professionelle og seriøse, og vi er altid klar til at opfylde dine krav med et smil.

Måske kan du ikke undvære lastbilen på hverdage, og derfor tilbyder vi weekendmontering af lastbil-reklame – uden ekstra omkostninger.

Kontakt os for at høre mere om dekoration af lastbiler

Du er meget velkommen til at få mere at vide om, hvad vi tilbyder, og vi kan samtidig tage en snak om, hvad du ønsker. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud for en reklame på lastbilen. 

Du kan ringe på telefon 23 30 90 54, eller du kan skrive til e-mail info@skiltexperten.dk.

SALG & SERVICE

Stig Vegeberg​

23 30 90 54​

Stig@skiltexperten.dk

GRAFIK & SERVICE

Jeanne Vegeberg​

61 60 90 54

Jeanne@skiltexperten.dk

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt